Keur naon urang ngalakukeun?

Diadegkeun taun 1997, Hangzhou Hua'an Médis & Kaséhatan Instrumén Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional sarta ngarah pikeun instrumen diagnostik umum kaasup Digital Thermometers, Infrabeureum Thermometers, sarta Digital Sphygmomanometers jsb kapasitas bulanan kami téh ngeunaan 850.000 unit pikeun thermometer sarta 100.000 unit pikeun Sphygmomanometer.

  • Daptar

    Taros Kami

    • Surélék huaanjasun@gmail.com
    • telepon 400-86-88734065
    • E-Alamat Gedong 2 & 3, No 1, Fuzhu Selatan Jalan, Subdistrict Wuchang, Yuhang District, Hangzhou, Zhejiang, Cina