Çfarë bëjmë ne?

E themeluar në vitin 1997, Hangzhou Hua'an Mjekësi & Shëndeti Instrumente Co, Ltd, është një prodhues profesional dhe kryesor për instrumente të përgjithshme diagnostike, duke përfshirë termometra Digital, infra të kuqe termometra, dhe Digital Sphygmomanometers etj Kapaciteti jonë mujore është rreth 850.000 njësi për termometër dhe 100,000 njësi për sphygmomanometer.

  • Regjistrohu

    Na kontaktoni

    • E-mail huaanjasun@gmail.com
    • Telefoni 400-86-88734065
    • E-Adresa Building 2 & 3, Nr 1, Fuzhu South Road, Wuchang Subdistrict, Yuhang District, Hangzhou, Zhejiang, China