Што правиме?

Основана во 1997 година, Хангжу Hua'an Медицина и здравство Инструменти копродукции, Ltd е професионална и водечки производител за општа дијагностички инструменти, вклучувајќи дигитални термометри, Инфрацрвен термометар и Дигитални сфигмоманометри итн Нашиот месечен капацитет е околу 850.000 единици за термометар и 100.000 единици за сфингоманометар.

  • Регистрирај се

    Контактирајте не

    • Е-пошта huaanjasun@gmail.com
    • Повикувачки 400-86-88734065
    • Е-адреса на зграда 2 и 3, број 1, Фу Жу Јужна Road, Wuchang Subdistrict, Окружниот Yuhang, Хангжу, Жеџијанг, Кина